Raadslid

Over Jeroen Rijsdijk

Jeroen_rijsdijk@zonnet.nl

Mijn naam is Jeroen Rijsdijk,

31 jaar en ik woon al mijn hele leven in Ridderkerk. Eerst in Drievliet en nu in het Centrum. In het dagelijks leven ben ik juridisch beleidsadviseur bij het CAK in Den Haag. Ik ben al vanaf jonge leeftijd geïnteresseerd in politiek. Met name in de vraag hoe je een gezonde samenleving krijgt voor jong en oud. Sinds 2014 ben ik met veel plezier raadslid. Het is echt mijn passie.

Ik geloof in een dienstbaar gemeentebestuur. In een gemeentebestuur dat er niet is voor zichzelf, maar voor de inwoners. In een gemeentebestuur dat naar u toekomt in plaats u naar het gemeentehuis laat komen. In de (bijna) afgelopen raadsperiode heb ik mij ingezet voor goed wonen, goed werk en goede zorg in Ridderkerk. Voor een betere lucht- en geluidkwaliteit en een aantrekkelijk winkelcentrum. Met uw steun ga ik ook de komende vier jaar keihard aan de slag.

Samen maken wij Ridderkerk! Stem PvdA. Stem LIJST 5.

Jeroen