Yvet den Haan

Over Yvet den Haan

Samen sterk voor een socialer Ridderkerk!

In mijn ogen zijn er aardig wat dingen die beter kunnen in Ridderkerk. Ridderkerk vergrijst waarom doen we dan niet meer voor jongeren?

Om te beginnen kan Ridderkerk levendiger worden, daarom meer evenementen voor iedereen, voor alle leeftijden en culturen. We willen betere zorg voor iedereen die dit nodig heeft. We willen zeker betere huisvesting zodat iedereen, òòk jongeren vanaf 18 en minima, betaalbare huizen kunnen krijgen.

Het is belangrijk dat we ons als maatschappij inzetten om te zorgen dat iedereen gelijke kansen heeft om de toekomst op te bouwen die zij voor ogen hebben. Ik weet zelf hoe het is om met tegenslagen om te gaan en hoe moeilijk het is om de hulp/ondersteuning te krijgen die je nodig hebt, bijvoorbeeld als het gaat om het vinden van passend werk vanwege jouw gezondheidsproblemen.

Als we samen werken, samen strijden voor betere levensomstandigheden kunnen we veel bereiken.

Samen maken wij Ridderkerk!

Yvet