Ruud van den Bergh

Over Ruud van den Bergh

Mijn naam is Ruud van den Bergh.

Van origine ben ik Scheepswerktuigkundige en inmiddels 27 jaar vakbondsbestuurder bij de FNV. Ik kwam vooral bij de scheepwerven met name in de regio Zuid-Holland, Zeeland en West Brabant.

Nu ik de pensioengerechtigde leeftijd nader en mijn 3e jeugd eraan zit te komen en de Partij van de Arbeid alle handjes nodig heeft om Nederland bestuurlijk weer in het spoor van de sociaal democratie te trekken ga ik u vragen ons weer te steunen. Sturing geven aan samen de belangen wegen, iedereen kansen geven en met respect voor elkaar. Voor een verdraagzame samenleving.

Ik wil graag aan de slag met thema’s als betaalbare appartementen voor ouderen (ook in Rijsoord) en banen voor onze jongeren met aansluiting van school naar werk. Vooral in de technische branches zie ik veel kansen. Maar ook hoe ondersteunen wij onze Ridderkerkse burgers bij een leven lang ontwikkelen, met het bijblijven in je werk of je passie zoeken, de milieuvraagstukken etc. etc. ? Daar wil ik me graag voor inzetten.

Maar vooral samen doen. De Ridderkerkse burger doet ertoe. PvdA Ridderkerk gaat voor kwaliteit van leven. Dus stem 21 maart aanstaande : PvdA Ridderkerk LIJST 5.

Ruud van den Bergh