Onze nummer 7

Gerda Veerman

Over Gerda Veerman

Mijn naam is Gerda Verman. Mijn kijk op de hedendaagse samenleving is dat de normen en waarden weer terug in de samenleving moeten komen. En dat kunnen we alleen doen als we er met zijn allen achter gaan staan.

Ik zou ook graag willen dat de gemeente en zijn burgers elkaar makkelijker, sneller en beter kunnen bereiken en vinden. Zowel op het gebied van de zorg, als ook in het persoonlijke en individuele contact. De gemeente zou het persoonlijk contact beter moeten gaan onderhouden.

Verder zouden we van Ridderkerk een bruisende gemeente moeten maken, het Koningsplein meer en vaker gebruiken voor evenementen, zodat de jeugd in Ridderkerk blijft wonen en we de gemeente minder laten vergrijzen.

Ook moet de gemeente ervoor gaan zorgen dat er meer sociale huurwoningen komen.

Tevens moet er iets gedaan worden aan de grote hoeveelheid zwerfafval in Ridderkerk.