Raadslid

Arianne Ripmeester

Mijn naam is Arianne Ripmeester.

Met veel energie zet ik mij in voor betere zorg, meer welzijn en voldoende ondersteuning in Ridderkerk. Samen met mijn man run ik een praktijk voor fysiotherapie en als vrijwilliger ben ik bestuurslid van de Kledingbank en FoodCompany Ridderkerk, en van de Schuldhulpmaatjes en voorzitter Diaconie CIK. Mijn vier pubers houden mij bij de tijd en door mijn mantelzorgtaken in drie gemeenten heb ik ook persoonlijk ervaring op gebied van zorg. Door de jaren heen heb ik veel mensen mogen ontmoeten. Uw verhalen en adviezen zijn zeer waardevol om beleid op realiteitszin, ruimhartigheid en meelevendheid te toetsen.

Door mijn verschillende taken en rollen ben ik goed op de hoogte van wat er speelt in Ridderkerk op het gebied van ondernemen, werktrajecten, schuldhulpverlening, zorg, wijkteams en minimabeleid. In Ridderkerk gaat gelukkig veel goed maar op het gebied van zorg, schulden, wonen en welzijn mag het ruimhartiger en effectiever.

Mijn kennis en enthousiasme zet ik graag voor u in voor meer bestaanszekerheid. Dus stem Lijst 5. Stem op PvdA Ridderkerk voor een meer sociaal en zorgzaam beleid in onze mooie gemeente.

Arianne