10 augustus 2017

PvdA Zomertour van kandidatenvoorzitters Astrid Oosenbrug en Gerard Oosterwijk

Zomertoer langs afdelingen in alle windhoeken 

Als partij willen we alle Nederlanders verbinden. Solidariteit bevorderen tussen arm en rijk, verdraagzaamheid tussen verschillende groepen in de samenleving en het begrip vergroten tussen platteland en de stad. De PvdA is niet alleen een (rand-)stadspartij, we hebben afdelingen in alle gemeentes. En wij willen als voorzitterskandidaten zo veel mogelijk van deze afdelingen bezoeken, om met onze leden in gesprek te komen.

Daarom houden we deze zomer een toer langs afdelingen in elke windhoek van Nederland. Niet alleen voor grote afdelingen, maar juist voor de afdelingen met wat minder leden in kleinere gemeentes. Om daar koffie te drinken en te horen wat uw ideeën zijn over de toekomstige richting van onze mooie partij. Deze input willen we inzetten voor de verandering van de PvdA. Een proces van vernieuwing samen met u, samen met zoveel mogelijk leden.

Heeft u op donderdag 17 augustus om 13:00 uur tijd voor een bakkie in Zwijndrecht?

Op 17 augustus zijn we in de provincie Zuid-Holland voor onze zomertoer. We komen langs in de gemeente Zwijndrecht voor een bakkie koffie (thee of fris kan natuurlijk ook) om bij te praten. Voor dit gesprek nodigen we alle leden van de afdeling Zwijndracht uit en die van de omliggende PvdA-afdelingen. We komen naar uw gemeente met onze campagne-caravan, die we parkeren op de parkeerplaats aan de Parklaan te Zwijndrecht.

Iedereen is welkom, jong oud, lid of niet lid. We maken er een familie-vriendelijke bijeenkomst van en er zal ook wat te doen zijn voor kinderen.

Zou u daarnaast willen helpen met het verspreiden van deze uitnodiging onder uw actieve leden? We verwachten geen drommen mensen, mede door de vakantietijd, maar het zou leuk zijn om in klein comité de discussie over de toekomst van onze mooie partij aan te gaan.

We horen graag van u!

Met vriendelijke groet,

Gerard Oosterwijk en Astrid Oosenbrug

#PvdAnders Zomertoer – donderdag 17 augustus om 13:00 uur te Zwijndrecht – onze caravan staat op “Parkeerplaats aan de Parklaan te Zwijndrecht”