Verkiezingsmarkt (11:00 St.Jorisplein) en Verkiezingsdebat (14:30 Bibliotheek)

17 maart, van 11:00 tot 16:00 | Centrum en Bibliotheek

Verkiezingsdebat in Bibliotheek Ridderkerk

17 maart 2018, van 14:30 tot 16:00 | Bibliotheek Ridderkerk

Bepaal ook mee waar het debat over gaat

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart organiseert de Bibliotheek AanZet het afsluitende verkiezingsdebat op 17 maart in Bibliotheek Ridderkerk. Lokale politiek gaat iedereen aan. Daarom ben je van harte welkom om het debat bij te wonen en mee te doen. Met alle standpunten op een rij, weet je op 21 maart in het stemhokje wat voor jou de juiste keuze is.

Gemeenteraadsverkiezingen gaan over de lokale belangen, daarom mag het publiek de onderwerpen van het debat bepalen. Waarover moeten volgens jou de vertegenwoordigers van de lokale partijen met elkaar en het publiek in debat gaan?

In de bibliotheek staat een groot bord waarop vragen en stellingen van het publiek verzameld worden. Iedereen kan op een kaartje schrijven welk thema of welke stelling hij of zij belangrijk vindt voor Ridderkerk en dat op het bord prikken. Tijdens het debat komen zoveel mogelijk van deze onderwerpen aan bod. Wie wil, kan tijdens het debat de vraag of stelling zelf toelichten.

Het debat is voor iedereen toegankelijk, lid of geen lid. Dus kom luisteren en meedebatteren!

Verkiezingsmarkt Ridderkerk
In de lokale politiek wordt bepaald wat er in jouw gemeente gebeurt. Wie krijgt jouw stem? Waarop baseer je jouw keuze? Op zaterdag 17 maart is vanaf 11 uur in het centrum van Ridderkerk de verkiezingsmarkt. Alle lokale partijen zijn vertegenwoordigd en staan klaar om vragen te beantwoorden over hun verkiezingsprogramma en hun visie op de toekomst van Ridderkerk.
Om 14.30 uur start het debat in de Bibliotheek.

Datum: zaterdag 17 maart
Tijd: 14.30 – 16.00 uur
Locatie: Bibliotheek Ridderkerk Centrum
Toegang: gratis | aanmelden is niet nodig