4 maart 2014 | WVC Bolnes

Thema-avond ‘Wat verandert er in de zorg’ met TK-lid Agnes Wolbert

Op dinsdagavond 4 maart komt ons Tweedekamerlid Agnes Wolbert naar Ridderkerk. In het wijkvoorzieningencentrum Bolnes zal zij spreken over de wijzigingen in de zorg.

Agnes Wolbert is woordvoerder Langdurige Zorg en WMO in de Tweede kamer voor de PvdA. In de komende jaren wordt de zorg in Ridderkerk anders vorm gegeven. Er zijn in Ridderkerk in het afgelopen jaar al vergaande besluiten genomen. Belangrijk is dat onze ouderen en onze jeugd de juiste en voldoende zorg blijven ontvangen. De gemeente krijgt meer taken en bevoegdheden om zorg op maat te leveren. Op deze avond ontvangt u informatie over de landelijke wijzigingen, over de lokale kansen en u ontvangt zoveel mogelijk antwoord op uw vragen. Graag vernemen wij uw vragen zodat onder andere Agnes Wolbert er in haar presentatie rekening mee kan houden.

Locatie: wijkvoorzieningencentrum Bolnes Noordstraat 255a
Aanvang : 19:30 uur