22 februari 2014 | RTV Ridderkerk

Radiogesprek RTV Ridderkerk met PvdA

Radio Ridderkerk zal, in aanloop naar de gemeenteraadverkiezingen van 19 maart, met ingang van 11 januari elke week 1 politieke partij in de gelegenheid stellen om hun partijprogramma voor te stellen aan de kiezers. Het laatste uur van het programma “Prettig Weekend” zal hiervoor beschikbaar worden gesteld. De PvdA is zaterdag 22 februari aan de beurt.

Het programma “Politiek Café in Verkiezingstijd kunt u beluisteren tussen 12.00 en 13.00 uur.

Presentatoren Ger Schilt en Eric Harreman zullen samen met de mensen van de partij het partijprogramma doornemen.  Als luisteraar kunt U eventuele vragen over dat specifieke partijprogramma aan ons doorgeven. Dit kan per telefoon op het bekende nummer 0180-430777 of per mail aan info@radioridderkerk.nl
Het programma wordt op zaterdag 15 maart afgesloten met een lijsttrekkersdebat tussen 12.00 en 14.00 uur. Op de dag van de verkiezingen zal Radio Ridderkerk de uitslagen live bij U bekend maken in een uitzending vanuit het gemeentehuis.