Radio Rijnmond/RTV Ridderkerk Live Radiodebat (Gemeentehuis)

6 maart, van 18:00 tot 19:00 | Gemeentehuis

Debat bij Radio Ridderkerk en Radio Rijnmond

Aanstaande dinsdag 6 maart wordt het grote politieke debat gehouden in de raadszaal van het gemeentehuis. Radio Rijnmond begint haar uitzending al in de middag vanaf 16.00 uur vanuit het gemeentehuis met Rijnmond Nu. Vanaf 18.00 uur begint het grote politieke debat, dat als samenwerking van RTV Rijnmond met RTV-Ridderkerk wordt uitgezonden. Presentatie is in handen van Ruud de Boer namens Rijnmond en Eric Harreman van Radio Ridderkerk.

Na het eerste uur van het debat zal Radio Ridderkerk nog een uur doorgaan met het debat, waarin alle politieke partijen hun standpunten verder zullen toelichten. Geïnteresseerden in de verschillende standpunten van de partijen zijn van harte welkom om dit unieke debat mee te maken.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl . Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via de digitale tv-kanalen, zoals via de Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1077, Tele2, Telfort kanaal 3167, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van De Lokale Omroep.

De Combinatie Ridderkerk